Är du ute efter en eller flera lagerhyllor, för att ha hemma eller på jobbet? Hos HHL kan du hitta många bra alternativ. Till exempel så har de galvaniserad hylla. Du kan sätta samman dem efter dina behov om du vill.

Oavsett om du arbetar på ett lager, i en verkstad eller inom industrin med hög aktivitet av plock och pack, är det avgörande att skapa en arbetsmiljö som är anpassad för dessa behov. Idag finns det många effektiva lösningar inom lagerinredning som kan underlätta arbetet. En av de mest användbara är lagerhyllor, och gärna flera av dem. Lagerhyllor är ett utmärkt sätt att optimera ditt lagerutrymme på ett effektivt sätt.

Låt var sak ha sin plats

”Var sak på sin plats” är en klok princip och genom att använda lagerhyllor som är avsedda för olika ändamål kan du skapa en organiserad och effektiv arbetsmiljö. Dessutom kan du komplettera lagerhyllorna med andra produkter för att ytterligare öka effektiviteten på din arbetsplats genom att välja olika varianter av lagerinredning.

När du letar efter lagerhyllor är det viktigt att fundera över vad du kommer att lagra på dem. Det finns många olika varianter att välja mellan och ditt val bör grundas på både förvaringsbehov och plats. Det finns fristående lagerhyllor, hyllsystem som kan kopplas samman till olika enheter, och tillbehör såsom lagerlådor och plocklådor som kan användas i dina lagerhyllor.

Hitta de hyllor och annat du behöver hos HHL

Du har möjlighet att välja mellan öppna lagerhyllor och sådana med dold förvaring, vanligen med gavel- eller ryggplåtar. Om du behöver lagra specifika föremål som däck eller kemikalier, finns det anpassade hyllor såsom däckställ och kemikaliehyllor. För effektiv pallhantering kan du också satsa på smarta pallställ.

För att hitta de bästa lagerhyllorna och andra användbara produkter, kan du vända dig till specialister som HHL Lagerhyllor, som erbjuder ett brett utbud av högkvalitativ lagerinredning och hjälper dig att optimera din arbetsplats.