Ibland vill man något mer än att bara spela golf. En komplett upplevelse med golf i kombination med god mat, fantastisk service och en naturupplevelse utöver det vanliga. Allt kan du faktiskt erhålla på Knistad. Vi berättar mer.

Golfpaket

Det är svårt att beskriva allt du kan avnjuta under några få rader så läs mer på www.knistad.se där du kan ta del av allt. Ett av de områden som är mest populärt är golfpaketet. Ett golfpaket är en komplett upplevelse med rolig golf, god mat från närområdet och enastående service. Grunden i ett golfpaket är en greenfee, en trerättersmiddag, del i dubbelrum och frukost. Kom vardag eller helg, en eller flera nätter – du väljer!

Excellent service

I huvudbyggnadens reception hjälper de dig med såväl golf- som hotell- och bordsbokning. Det finns även en golfbutik och egen tränare som finns där om du behöver fila på dina färdigheter. Alla måltider avnjuts i den vackra herrgårdsrestaurangen i lantlig stil. De trivsamma rummen ligger i flyglarna i direkt anslutning till huvudbyggnaden, som att bo på banan. Varför inte koppla av med ett dopp i våra vedeldade karbad eller vedbastun efter golfrundan?

Golfbanan

Det är enkelt att hitta bollen och rondtiden på de roligt omväxlande 18 hålen är ofta på under fyra timmar. Banan är välskött och greenerna är jämna. Efter nio hål kommer du till till golfcaféet, Hönshuset. Här kan du mötas av härlig grilldoft och de har fulla rättigheter. Om det inte grillas är det endast en pitch från restaurangen i herrgården. Efter 18:e hålet möts du direkt av terrassen och en utebar, perfekt för after golf. Golfbanan är alltså som gjord för sällskapsspel och större golfarrangemang. Här trivs spelaren med det lite högre hcp men även spelaren med lägre hcp kan finna utmaning i de ibland knixiga hålen. Lugnet, den vackra omgivningen och inramningen gör golf med övernattning och middag till en riktig upplevelse.