Bostaden betyder så otroligt mycket. Den samlar i sig allt vi behöver för att må bra. Vi nordbor spenderar mycket tid inomhus och det kan vara en del av orsaken till att vi är så inriktade på inredning och fokuserar på att skapa en bra atmosfär i hemmet.

Inredning är ett brett begrepp i sig. Den omfattar allt från stora möbler till mindre tillbehör som till exempel klädhängare. Även om den är ett litet tillbehör så kan inte ens vardag fungera utan det. Tänk dig! Var hänger du alla kläder och förvarar dem på rätt sätt om du inte hade passande klädhängare. Så även om just den inredningsdetaljen verkar obetydlig så spelar den faktiskt en stor roll.

Med garderoben i fokus

Klädhängare och garderober hänger ihop. Idag finns det massor med olika modeller att välja mellan. Vad sägs om en inbyggd garderob som smälter in i omgivningen? Eller vill du hellre ha en flashig walk in closet? Ja, den sistnämnda är faktiskt ett helt rum där du kan ha kläder, skor, tillbehör och dylikt. Det låter lite lyxigt men det är vi ju värda, inte sant?

En klassisk trägarderob i sovrummet känns rätt för många och det är oftast det alternativet som många väljer. Hur ska du förvara dina kläder i garderoben? Ja, det pratar vi om under nästa rubrik.

Förvara kläderna rätt

Om du är klar med valet av en garderob, har beställt den och fått in den i hemmet, återstår det bara en sak. Att få in dina T-shirts, finbyxor, jeans, tröjor och skjortor i den. Bland det viktigaste du ska göra är att ha tillräckligt många klädhängare. En del plagg behöver hängas in för att inte förlora sin passform. Skjortor och tröjor av finare tyg är ett bra exempel. Så där har du det första måstet. Vik gärna kläderna så att de inte skrynklas, det är måste nummer två.